4 Cara Hilangkan Ketiak Hitam Dengan Pantas

By |2018-05-27T02:59:46+00:00July 24th, 2017|Categories: Kesihatan|Tags: , |

Sebenarnya ramai yang tak tahu yg mereka boleh hilangkan ketiak hitam. Dorg ingat memang sejak azali ketiak mereka hitam. Mudah je nak kasi cerah, xperlu beli produk mahal-mahal pun. Pakai barang-barang kat dapur korang pun boleh. "Barang dapur Irna? Biar betik!!!" Hehe...sabar ni Irna nak share...korang cuba ler...yang penting kena ada usaha. CARA 1: [...]

Rutin Penjagaan Muka Yang Membuatkan Suami Tak Keluar Rumah

By |2018-06-24T22:37:02+00:00July 19th, 2017|Categories: Kecantikan|Tags: , |

Untuk tips minggu ni, Irna akan kongsikan rutin penjagaan muka yang dijamin berkesan. "Yes... dah lama saya cari." So, Irna nak kongsikan 5 rutin penjagaan muka untuk dapatkan kulit cantik berseri. Haa.. jangan baca shj. Buat, baru ada hasil. Rutin penjagaan muka ni khas Irna share pada anda sahaja tau. [...]

Muka Glowing Dalam Masa 7 Hari

By |2018-05-27T03:03:06+00:00July 8th, 2017|Categories: Kecantikan|Tags: , |

"Betui ka ni Irna muka glowing dalam seminggu? cam xcaya je..." Xcuba lagi mana tau betui ka x?hehe... Kalau korang nak ke majlis kahwin member minggu depan bleh buat sekarang. Barulah class muka glowing... Ok hari ni Irna nak kongsi Bagaimana dapatkan wajah glowing dalam masa seminggu... Follow tau... Gunakan pembersih muka untuk menanggalkan [...]

Rawatan Ajaib Hapuskan Bintik Hitam Pada Wajah

By |2018-05-27T03:04:58+00:00July 6th, 2017|Categories: Feature, Kecantikan|Tags: , , |

Inilah satu penyelesaian magis untuk semua masalah kulit. Ia akan hapuskan semua bintik hitam pada kulit anda. "Apa yang magis tu Irna? Pakai tongkat sakti ke?" Hehe...sabar..Ok ni Irna nak story. Ini adalah rawatan yang sangat cepat dalam 3 langkah mudah yg boleh hilangkan bintik hitam anda. Langkah 1 - Wap Langkah 2 - [...]

Toggle Sliding Bar Area

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Works