Amalkan Minum Susu Badam DIY, Umur Anda Tolak 7 Tahun

By |2018-09-26T22:49:54+00:00February 5th, 2018|Categories: Feature, Kecantikan|Tags: , , , , |

Kulit yang cantik bukan datangnya daripada kosmetik yang mahal, tetapi dari pemakanan dan nutrisi yang betul. Petua yang Irna nak share ni dapat menjadikan wajah kita 7 tahun lebih muda dan nampak berseri-seri. Dah tak perlu nak cari produk mahal-mahal untuk nampak cantik, Dengan amalkan minum susu badam sebelum tidur anda pasti akan terkejut dengan hasilnya [...]

Hilangkan Jerawat Dalam Satu Malam

By |2018-05-27T01:39:45+00:00January 18th, 2018|Categories: Feature, Kecantikan|

Jerawat adalah perkara biasa yang boleh dijangkiti oleh semua orang. Jerawat adalah keradangan kulit di mana kelenjar minyak dijangkiti bakteria, membangkak dan bernanah. Rembesan sebum yang berlebihan oleh kelenjar minyak adalah punca utama masalah jerawat. Jerawat biasanya berlaku pada muka, leher, belakang dan bahu. Walaupun bukan masalah kritikal, jerawat dapat menjejaskan penampilan kita. Terdapat banyak [...]

6 Jenis Masalah Kulit Muka Yang Boleh Menyebabkan Wanita Kemurungan.

By |2018-09-26T22:51:50+00:00October 24th, 2017|Categories: Feature, Kecantikan, Kesihatan|

Setiap orang mempunyai masalah kulit muka yang berlainan. Ada yang sikit dan ada yang banyak masalah kulit. Hari ni Ita nak share masalah-masalah kulit muka. Jom teruskan membaca. 1.Tanda Hitam Anda tahu tak, tanda hitam terjadi disebabkan oleh bekas jerawat yang sudah kering dan kekotoran yang melekat di bawah liang-liang pori terbuka. 2.Jerawat Jerawat pula [...]

Rawatan Ajaib Hapuskan Bintik Hitam Pada Wajah

By |2018-05-27T03:04:58+00:00July 6th, 2017|Categories: Feature, Kecantikan|Tags: , , |

Inilah satu penyelesaian magis untuk semua masalah kulit. Ia akan hapuskan semua bintik hitam pada kulit anda. "Apa yang magis tu Irna? Pakai tongkat sakti ke?" Hehe...sabar..Ok ni Irna nak story. Ini adalah rawatan yang sangat cepat dalam 3 langkah mudah yg boleh hilangkan bintik hitam anda. Langkah 1 - Wap Langkah 2 - [...]

Kulit Flawless Dengan Vitamin E

By |2018-05-27T03:06:37+00:00February 2nd, 2017|Categories: Feature, Kesihatan|Tags: , |

Hai hari ini saya akan share satu tips sangat mudah untuk dapatkan kulit flawless dan Glowing. "Mudah sangat ke Irna nak dapat kulit flawless?" Yup...cukup mudah... Anda cuma perlu ada kapsul Vitamin E yang boleh didapati di farmasi. Sapukan vitamin E setiap hari pada kedutan dan ia akan tunjukkan hasil seperti magik. Ia juga [...]

The Top 10 Ski Resorts In North America

By |2015-02-02T18:31:04+00:00February 2nd, 2015|Categories: Feature, Winter|Tags: , |

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum [...]

Cara Dapatkan Kulit Muka Flawless Hanya 15 Minit

By |2018-05-20T11:01:57+00:00February 2nd, 2015|Categories: Feature, Kecantikan|Tags: , , , , , , |

Rawatan muka di salon biasanya mengambil masa 45 hingga 60 minit dan mereka letak pelbagai bahan bahan kimia di muka anda. Hari ini Irna nak share tips untuk dapatkan muka flawless tanpa perlu pergi ke salon dan yang paling penting hanya 15 MINIT!!! "Biaq btui Irna? tak kan 15 minit je?" Haaa...ni nak habaq [...]

Top 10 Mountain Retreats You Must Visit

By |2015-02-02T18:30:11+00:00February 2nd, 2015|Categories: Cold Countries, Feature, Winter|Tags: , |

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum [...]

Places to Visit in Iceland

By |2015-02-02T18:29:42+00:00February 2nd, 2015|Categories: Feature, Summer, Warm Countries|Tags: , |

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat [...]

Europe Travel Guide 2015

By |2015-02-02T18:29:12+00:00February 2nd, 2015|Categories: Feature, General, Summer, Warm Countries|Tags: , , |

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat [...]

Toggle Sliding Bar Area

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Works