Dengan Menggunakan 3 Bahan Ini Mampu Hilangkan Bintik Hitam Di Muka (Blackhead) Dalam Seminggu

By |2019-01-06T08:44:57+00:00February 17th, 2018|Categories: Kecantikan, Uncategorized|Tags: , , , , , , |

Bintik hitam adalah bonjolan kecil yang muncul kerana kulit tersumbat dengan minyak dan kulit mati. Ia juga sebenarnya jerawat ringan yang selalunya terjadi pada muka, bahagian hidung adalah bahagian yang paling ketara. Ia juga boleh terjadi pada belakang badan, dada, leher, lengan dan bahu. Irna tahu, anda yang ada masalah ni mesti selalu gentel hidung [...]

Amalkan Minum Susu Badam DIY, Umur Anda Tolak 7 Tahun

By |2018-09-26T22:49:54+00:00February 5th, 2018|Categories: Feature, Kecantikan|Tags: , , , , |

Kulit yang cantik bukan datangnya daripada kosmetik yang mahal, tetapi dari pemakanan dan nutrisi yang betul. Petua yang Irna nak share ni dapat menjadikan wajah kita 7 tahun lebih muda dan nampak berseri-seri. Dah tak perlu nak cari produk mahal-mahal untuk nampak cantik, Dengan amalkan minum susu badam sebelum tidur anda pasti akan terkejut dengan hasilnya [...]

Muka Glowing Dalam Masa 7 Hari

By |2018-05-27T03:03:06+00:00July 8th, 2017|Categories: Kecantikan|Tags: , |

"Betui ka ni Irna muka glowing dalam seminggu? cam xcaya je..." Xcuba lagi mana tau betui ka x?hehe... Kalau korang nak ke majlis kahwin member minggu depan bleh buat sekarang. Barulah class muka glowing... Ok hari ni Irna nak kongsi Bagaimana dapatkan wajah glowing dalam masa seminggu... Follow tau... Gunakan pembersih muka untuk menanggalkan [...]

Rawatan Ajaib Hapuskan Bintik Hitam Pada Wajah

By |2018-05-27T03:04:58+00:00July 6th, 2017|Categories: Feature, Kecantikan|Tags: , , |

Inilah satu penyelesaian magis untuk semua masalah kulit. Ia akan hapuskan semua bintik hitam pada kulit anda. "Apa yang magis tu Irna? Pakai tongkat sakti ke?" Hehe...sabar..Ok ni Irna nak story. Ini adalah rawatan yang sangat cepat dalam 3 langkah mudah yg boleh hilangkan bintik hitam anda. Langkah 1 - Wap Langkah 2 - [...]

Kulit Flawless Dengan Vitamin E

By |2018-05-27T03:06:37+00:00February 2nd, 2017|Categories: Feature, Kesihatan|Tags: , |

Hai hari ini saya akan share satu tips sangat mudah untuk dapatkan kulit flawless dan Glowing. "Mudah sangat ke Irna nak dapat kulit flawless?" Yup...cukup mudah... Anda cuma perlu ada kapsul Vitamin E yang boleh didapati di farmasi. Sapukan vitamin E setiap hari pada kedutan dan ia akan tunjukkan hasil seperti magik. Ia juga [...]

Tips Pantas Menghilangkan Bibir Hitam

By |2018-05-27T03:07:26+00:00February 2nd, 2017|Categories: Kecantikan, Kesihatan|Tags: , |

Anda tahu tak... kita dilahirkan dengan bibir warna merah jambu secara semulajadi. "Eh..kenapa bibir saya hitam Irna? huhuhu" Sabar...biar Irna explain. Sebab-sebab bibir hitam adalah disebabkan oleh tabiat buruk, kekurangan vitamin dan protien dalam dalam diet kita. Tetapi Irna ada berita gembira nak beritahu anda. Sebenarnya bibir anda boleh di PINK kan semula... "Betul ke [...]

Cara Dapatkan Kulit Muka Flawless Hanya 15 Minit

By |2018-05-20T11:01:57+00:00February 2nd, 2015|Categories: Feature, Kecantikan|Tags: , , , , , , |

Rawatan muka di salon biasanya mengambil masa 45 hingga 60 minit dan mereka letak pelbagai bahan bahan kimia di muka anda. Hari ini Irna nak share tips untuk dapatkan muka flawless tanpa perlu pergi ke salon dan yang paling penting hanya 15 MINIT!!! "Biaq btui Irna? tak kan 15 minit je?" Haaa...ni nak habaq [...]

Toggle Sliding Bar Area

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Works